
«فتنه انتخاباتی» جاده صاف کن نفوذ دشمن است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند ماه اخیر بیش از ۷۰ بار از کلمه نفوذ در بیانات خود استفاده کرده ایشان خطر مسأله نفوذ دشمن را به عنوان مهمترین راهبرد دشمن در دوران پسابرجام گوشزد نموده و فرمودند: «کسانی که به اطلاعات دسترسی دارند میدانند که چه دامهایی برای کشور گسترده شده یا در حال گسترده شدن است تا در حصار اراده و تصمیمات ملت نفوذ کنند».
ایشان همچنین با بیان اینکه در زمینه نفوذ باید بدون تهمت زدن و ذکر مصادیق مُعیّن، در افکار عمومی روشنگری کرد، افزودند: «اگر بر فرض، عنصری نفوذی در مجلس خبرگان و یا مجلس شورای اسلامی یا دیگر ارکان نظام وارد شود مانند موریانه از داخل پایهها را میجود و سست میکند».
هشدارهای رهبر معظم انقلاب که در راستای رسالت بصیرت بخشی ایشان به تودههای مردم بویژه نخبگان و خواص قابل توجه و حایز اهمیت است ما را بر آن داشت تا در گفتوگو با تنی چند از صاحب نظران و شخصیتهای دینی و سیاسی، این موضوع و به خصوص راهکارهای مقابله با آن را به اقتراح بگذاریم؛
خطر نفوذ جدی است
حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا آشتیانی، معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه بحث نفوذ دشمن بویژه در سالهای اخیر به شیوه نرم و پیچیده، کاملاً جدی و خطرناک است، اظهار میدارد: یکی از دلایل بروز فتنه88 همین نفوذ دشمن در برخی خواص و جهتدهی به آنها بود که البته بصیرت مردم و هدایتهای رهبری و از همه مهمتر عنایات الهی مانع از تحقق اهداف دشمن در این قضیه شد و با حماسه نهم دی، بساط فتنهگران در کشور برچیده شد.
چرا رهبری این همه هشدار میدهند؟
وی با بیان این که امروز هم برای مقابله با خطر نفوذ دشمن باید آگاه و بصیر باشیم، میگوید: اینکه مقام معظم رهبری این همه نسبت به خطر نفوذ بیگانه به خصوص آمریکاییها آن هم در عرصههای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و غیره هشدار میدهند نشان از آن دارد که دشمن برنامه جدی در این خصوص دارد و با کار حساب شده به دنبال روزنه نفوذ است تا در موقع لازم ضربهای کاری به ساختار نظام جمهوری اسلامی وارد سازد.
نماینده مردم قم در مجلس میافزاید: دشمن در ایام انتخابات فعالتر وارد میشود و با نفوذ در مباحث سیاسی به دنبال رسیدن به اهداف خود است که در این میان وظیفه همه ماست که هشدارهای دلسوزانه رهبری و مراجع را مورد توجه جدی قرار داده و با تقویت بصیرت و هوشیاری ملت در مسیر دفاع و صیانت از ارزشها و دستاوردهای گرانسنگ انقلاب اسلامی گام برداریم.
هدف اصلی دشمن در نفوذ
محمد صالح جوکار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز با بیان اینکه دشمن در بحث نفوذ بیش از هر چیز به دنبال تغییر در ماهیت و اصالت نظام جمهوری اسلامی است تا بعد بتواند به تدریج دیگر اهداف خود را محقق سازد، میگوید: با نگاهی به بیانات رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر بویژه همین چند ماهه به خوبی میتوان دریافت که دشمن در پی آن است که از جمهوری اسلامی صرفاً یک پوسته ظاهری و عنوانی باقی بماند که هم جهت با خواستههای غرب و آمریکا بوده و برای نظام سلطه هیچ مزاحمتی ایجاد نکند.
وی میافزاید: حال آن که همه میدانیم چنین تعریفی از ماهیت نظام به هیچ وجه با آرمانها و بیانات حضرت امام(ره) و منویات امروز مقام معظم رهبری سازگاری ندارد چرا که جمهوری اسلامی ایران با ماهیت انقلاب اسلامی خود در طول حدود 4 دهه اخیر، الهام بخش جبهه مستضعفین عالم در برابر جبهه مستکبرین بوده و لذا هیچگاه با ظلم و بیداد و استکبار تحت هر عنوانی کنار نمیآید.
نفوذ چند بعدی و چند لایه ای
این نماینده مجلس همچنین خاطرنشان میکند: البته باید توجه داشت که زمینههای دشمن در مسأله نفوذ تک بُعدی و تک لایهای نیست بلکه امری ترکیبی است، به این معنی که در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و نیز با بهرهگیری از ابزارها و شیوههای مختلف دست به این کار میزند که همین مسأله نیز بصیرت بخشی و آگاهی سازی مردم را دشوارتر میکند.
وی ادامه میدهد: از این رو معتقدیم فتنههای آینده بسی پیچیدهتر و سختتر است و برخی نشانههای آن در حال حاضر در قضایای انتخابات پیشرو خود را نشان داده که ما باید با تکیه بر تجربیات فتنههای 78 و 88 و تکیه بر رهنمودهای ارزشمند و حکیمانه مقام معظم رهبری، آماده مقابله هوشمندانه با آنها شویم.
تنها ساده اندیشان و مغرضان، نفوذ را جدی نمیگیرند. جوکار، جدی نگرفتن مسأله نفوذ را نشانه ساده اندیشی یا مغرض بودن افراد دانسته و میگوید: دو طیف افراد مسأله نفوذ را چندان جدی نگرفته یا خود را برای مقابله با آن، آماده نمیسازند؛ نخست کسانی که ساده اندیشانه فکر میکنند که در مقطع فعلی دشمنان ما و در راس آنها آمریکا دیگر مثل سابق به دنبال دشمنی و ضربه زدن به ما نیستند. گروه دوم هم کسانیاند که اساسأ بر اساس اغراض شخصی و جناحی و زاویه داشتن با انقلاب اگر هم اعتقادی به نفوذ داشته باشند آن را تعمداً مطرح نکرده و خواسته و ناخواسته در مسیر خواست دشمن رفتار میکنند.
روشنگری بدون تهمت و تعیین مصداق
حجت الاسلام و المسلمین محمود عبداللهی، عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که نفی حاکمیت دینی و ضربه به نظام ولایت فقیه، مهمترین هدف دشمن در مقطع کنونی است، اظهار میدارد: چه حوزههای علمیه و روحانیت انقلابی و چه دانشگاهها و سایر مراکز علمی و فرهنگی باید در روشنگری مردم اهتمام ویژهای داشته باشند؛ البته همانطور که رهبر عزیزمان نیز فرمودند این کار باید بدون تهمت زدن و ذکر مصادیق معین صورت گیرد تا در شرایط حساس کنونی زمینه برای وحدت شکنی در کشور فراهم نشود و در عین حال بتوان از این طریق به مردم آگاهی لازم را داد. وی همچنین میافزاید: نکته مهمی که در خصوص نفوذ باید به آن توجه جدی داشته باشیم این است که دشمن هیچگاه دست از دشمنی خود برنداشته و نمیدارد؛ اگر این را باور داشتیم طبعاً بعد بهتر میتوانیم برای مقابله با طرحهای نفوذی دشمن برنامهریزی درستی داشته و آنها را خنثی کنیم و گرنه چنان چه مسؤول یا نخبه و خواصی در این کشور به نفوذ اعتقادی نداشته باشد دفع توطئه دشمن کار بسیار سختی است.
هدف محوری دشمنان
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه محور وحدت و اقتدار جامعه ولایت فقیه است، میگوید: متاسفانه برخی در آستانه انتخابات حساس مجلس خبرگان، بحثهایی چون شورای رهبری را مطرح میکنند که در قانون اساسی وجود خارجی ندارد، اما به نظر میرسد با این گونه حرفها خواسته یا ناخواسته اهداف دشمن در بحث نفوذ دنبال میشود.
وی میافزاید: استکبار در مأموریت جدید خود به این نتیجه رسیده که برای شکستن سد ولایت، باید مردم را نسبت به این مسأله و انقلاب دلسرد کرده و کاری کند که جامعه علاقهای نسبت به ولایت و آرمانهای امام راحل و ارکان انقلاب نداشته باشند. این استاد حوزه اضافه می کند: در واقع مستکبرین عالم امروز به خوبی فهمیده اند که تا وقتی نظام ولایت فقیه بر سر کار باشد نه تنها در ایران بلکه در منطقه و حتی جهان ، پیشبرد سیاست های شیطانی شان به مشکل جدی برمی خورد و از این رو با نفوذ در ارکان نظام و بحث استحاله از درون به دنبال ضربه به ولایت فقیه هستند و بی شک وقتی موفق می شوند که مردم و نخبگان و خواص ما از بصیرت کافی و لازم در سایه تبعیت از ولایت بی بهره باشند.