در حال بارگذاری ...
جمعه 22 فروردین 1404
nus.ac.ir

وزیر بهداشت: در بیمارستان‌های تهران موضوع پدافند غیرعامل رعایت نشده است

 

وزیر بهداشت گفت: در بیمارستانهای تهران موضوع پدافند غیرعامل رعایت نشده و بیمارستانها در محل هایی ساخته شده اند که امروز از شلوغ ترین مناطق شهر هستند و در مواقع بحرانی، دسترسی به آنها دشوار می شود.

به گزارش پایداری ملی، هاشمی در مراسم آیین آغاز عملیات ساخت بیمارستان ام اس امام رضا(ع)، از بیمارستان سینا به عنوان یکی از افتخارات جامعه پزشکی و قدیمی ترین مرکز درمانی ایران یاد کرد و گفت: راه اندازی بیمارستان ام اس در بیمارستان سینا می تواند تراز خدمت رسانی برای بیماران صعب العلاج را در کشور افزایش دهد.

 

وی با بیان اینکه هیچ لذتی بالاتر از محبت به دیگران و خدمت کردن به انسانها نیست، اضافه کرد: شعف و شادمانی ناشی از کمک و محبت به دیگران با هیچ نشاط دیگری قابل مقایسه نیست و انسان در این زمان از خودش راضی است زیرا این کار، عمل صالح است.

 

وزیر بهداشت از مردم ایران به عنوان افرادی کم توقع و قدرشناس یاد کرد و گفت: امیدوارم ساخت این بیمارستان بر اساس برنامه زمان بندی شده انجام شود تا باعث آرامش خاطر بیماران ام اس شود.

 

هاشمی اظهار داشت: بیماران ام اس هیچ تقصیری در بوجود آمدن بیماری خود ندارند و جوانانی بسیار باهوش، مهربان و با احساس هستند.

 

وزیر بهداشت ضمن تقدیر از شهردار جوان منطقه ۱۲ تهران به دلیل کمک به حوزه سلامت، گفت: باید کارهای نشدنی را شدنی کنیم چراکه وضعیت بیمارستانهای تهران مناسب نیست و اکثر بیمارستانها در شهر تهران، فرسوده هستند.

 

هاشمی تاکید کرد: باید زلزله های اخیر تهران که مانند مانور بود را جدی بگیریم و در مورد بازسازی و نوسازی بیمارستانهای تهران، تصمیمات مهمی بگیریم و آن را عملی کنیم. شهرداری می تواند زمین مورد نیاز برای ساخت مراکز بهداشتی و درمانی را در اختیار ما قرار دهد و وزارت بهداشت یا خیرین سلامت اقدام به ساخت بیمارستانهای مقاوم کنند چراکه هر لحظه ممکن است دچار زلزله یا حوادث طبیعی دیگر شویم.

 

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر پیشگیری در مواقع بحرانی، یادآور شد: در بیمارستانهای تهران، موضوع پدافند غیرعامل رعایت نشده و بیمارستانها در محل هایی ساخته شده اند که امروز از شلوغ ترین مناطق شهر هستند و در مواقع بحرانی، دسترسی به آنها دشوار می شود بنابراین باید مسئولان باید برای ساخت بیمارستان های جدید در تهران، توجه ویژه ای داشته باشند.

 

عملیات ساخت بیمارستان فوق تخصصی خیریه امام رضا(ع)؛ اولین و مجهزترین بیمارستان بیماران "ام اس" خاورمیانه در بیمارستان سینا تهران صبح امروز با حضور وزیر بهداشت آغاز شد.

 

این مرکز درمانی در ۱۱ طبقه و در زمینی با زیربنای ۱۲ هزار متر مربع توسط شاه حسینی؛ یکی از خیرین سلامت ساخته می شود.

 

روند ابتلا به بیماری ام اس در کشور رو به افزایش است و در حال حاضر تعداد ۵۶ هزار بیمار ام اس در کشور ثبت شده و برآورد می شود که تعداد آنها ۷۰ هزار بیمار باشد.

 

یکی از مهمترین مشکلات بیماران ام اس، جابجایی برای دریافت خدمات تخصصی مختلف است و مرکز جامع یا بیمارستان ام اس، شامل بخشهای مختلف از جمله خدمات اولیه، بستری، توانبخشی، آب درمانی، تصویربرداری، نوجوانان و بخش تحقیقات است که بیماران خدمات را در یک مرکز جامع دریافت می کنند.

 

اضافه شدن شش بالگرد ویژه به ناوگان اورژانس تهران

 

وزیر بهداشت از اضافه شدن شش بالگرد ویژه اورژانس در تهران خبر داد و از شورای شهر خواست که زمینی را برای ساخت بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.

 

به گزارش ایسنا، دکترسیدحسن هاشمی با گرامیداشت یاد پروفسور یلدا که در شب یلدای امسال درگذشت،‌ گفت: پروفسور یلدا استاد برجسته‌ای بودند که ۶۶ سال در دانشگاه تهران خدمت کردند. ویژگی تکرار نشدنی ایشان خدمت به مردم بود، او مدام توصیه می‌کرد که مردم را مانند کیف پول نبینید و به آنها محبت کنید. البته اکنون دیگر جسم او در بین ما نیست اما باید فرهنگ او را تبلیغ کنیم.

 

هاشمی با اشاره به زلزله اخیر تهران و قفل شدن خیابان‌ها به دلیل ترافیک و لزوم استفاده از اورژانس هوایی در تهران، گفت:‌ در این حوزه اقداماتی انجام شده و بزودی شش دستگاه آمبولانس هوایی را وارد مدار می‌کنیم تا برای تهران استفاده شوند البته تا امروز هوانیروز، ارتش و نیروی انتظامی به طور اجاره‌ای ۳۵ بالگرد را در اختیار ما قرار داده بودند اما این بالگردها نمی‌توانند در هر جای تهران بنشینند این در حالی است که بالگردهای ویژه اورژانس دو موتوره‌اند، وزن‌شان کم است و می‌توانند در هر کجا فرود آیند بنابراین امیدواریم بتوانیم این خدمت را هر چه سریعتر ایجاد کنیم.

 

وی در ادامه محل استقرار بیمارستان‌های تهران را نگران‌کننده خواند و گفت: این بیمارستان‌ها در گذشته در حاشیه شهر بودند اما اکنون در مرکز شهر قرار گرفته‌اند. در شب زلزله تهران به بیمارستان‌های امام خمینی و شریعتی در تهران و بیمارستان شهید مدنی در کرج فکر می‌کردم. ما طی سال‌های اخیر اقدامات خوبی انجام داده‌ایم اما توجه به بیمارستان‌ها در کارهایمان مغفول مانده است. در این زمینه شوراهای شهر و شهردار تهران می‌توانند کمک‌های بیشتری انجام دهند. در این زمینه شورای شهر باید تصمیمی انقلابی بگیرد و حداقل زمین را برای ساخت بیمارستان در اختیار ما قرار دهد.